diumenge, 5 de juliol de 2015

EL MÓN DE LES EMOCIONS

El curs 2013/2014 vam començar a treballar al nostre CRA el món de les Emocions, gràcies al nostre company Enric Oltra que ens va contagiar amb el seu entusiasme i la seua convicció amb el treball de les emocions.

Aquest curs 2014/2015 la totalitat del claustre varem decidir continuar en el treball de les emocions, ja que ens va resultar molt interessant i ens vam quedar en ganes de tenir ponents que ens donaren pautes de com millorar el nostre treball diari.

 Amb  la  psicóloga Sarai Terol hem   tractat les pròpies emocions, la resolució de conflictes i l'aplicació d'activitats i estratègies a l'aula. Ens hem basat en casos pràctics i ens ha donat pautes per a la millora el dia a dia a l'escola.

Gràcies a Mónica Silvina Martínez @socsilvy varem passar un dia ple d'emocions on vam aprendre, compartir i gaudir de moments únics. A més a més ens ha donat pautes i recursos per treballar les emocions bàsiques amb l'alumnat tant d'infantil com de primària.
 
Com a coordinadora del  projecte  de formació vull donar les gràcies a cadasqú dels membres del claustre per la seua implicació i participació, destacant la importància de la formació en competència emocional per a construir la nostra identitat com a docents. En especial el meu agraiment a  Enric Oltra per endinsar-nos en aquest món de les emocions.
 
GRÀCIES ENRIC, UNA ABRAÇADA.
 L'EMOCIÓ ÉS L'ENERGIA QUE MOU EL MÓN. Francisco Mora
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 comentari: